Материалы за Март 2023 года » Страница 2 » «Қазығұрт» № 66 жалпы орта мектеп»
Коммунальное государственное учреждение
«Общеобразовательная средняя школа №66 «Казыгурт»
Управления образования города Алматы
Приемная
+7(701) 608-02-38
+7(7252) 50-10-01
Версия для
слабовидящих
» Материалы за Март 2023 года » Страница 2
Мектептік тамақтандыру
06
март
2023
Мектептік тамақтандыру
№66 «Қазығұрт» жалпы орта білім беретін  мектебіндегі тегін ыстық тамақты ұйымдастыру. Бала денсаулығын, оның дене және ақыл-ой дамуын  анықтайтын бағыттардың бірі өскелең ұрпақты сапалы тамақтандыруды ұйымдастыру болып табылады. Дұрыс ұйымдастырылған тамақтандыру оқушылардың денсаулығын сақтауға көмектесетіні сөзсіз. №66 «Қазығұрт» жалпы орта білім беретін  мектебіндегі білім алушылар саны- 2167. Оның ішінде аз қамтылған отбасы балалары саны 736. Бастауыш сыныпта оқитын білім алушылар саны 853
Мектептік тамақтандыру
03
март
2023
Мектептік тамақтандыру
№66 «Қазығұрт» жалпы орта білім беретін  мектебіндегі білім алушылар саны- 2167. Оның ішінде аз қамтылған отбасы балалары саны 736. Бастауыш сыныпта оқитын білім алушылар саны 853 толық ыстық тамақпен қамтылған. Асхананың кезекшілік кестесі құрылып, белгіленген уақыт бойынша білім алушылар уақытында тамақтанады. 5-11 сыныптар асханаға екінші және төртінші сабақтан кейін 15 минуттық үзілісте тамақтануға барады. Жалпы күнделікте 1341 оқушы ыстық тамақпен қамтылған.   Мектептік тамақтандыру »
Мектептік тамақтандыру
02
март
2023
Мектептік тамақтандыру
Бала денсаулығын, оның дене және ақыл-ой дамуын  анықтайтын бағыттардың бірі өскелең ұрпақты сапалы тамақтандыруды ұйымдастыру болып табылады. Дұрыс ұйымдастырылған тамақтандыру оқушылардың денсаулығын сақтауға көмектесетіні сөзсіз. №66 «Қазығұрт» жалпы орта білім беретін  мектебіндегі білім алушылар саны- 2167. Оның ішінде аз қамтылған отбасы балалары саны 736. Бастауыш сыныпта оқитын білім алушылар саны 853 толық ыстық тамақпен қамтылған. Асхананың кезекшілік кестесі құрылып, белгіленген
Мектептік тамақтандыру
01
март
2023
Мектептік тамақтандыру
Ыстық тамақты ұйымдастыруда әрбір  тамақтану кезеңінде ыстық тамақты, бірінші қосымша таңғы аста сүт қосылған ботқа, кетірілген жемістен кампот, вафли, түскі аста рассольник, сусындар вафли қолданылады. Ыстық сусын ретінде  лимон қосылған шәй, кепкен жемістер компоты, сүтпен какао сусындары беріледі. Салқын сусындар ретінде шырындар,  витаминделген дайын қораптағы (өндіріс жағдайында жасалған) сусындар қолданылады.  Қазіргі заманғы мектеп оқушыларының өсуіндегі жоғары жылдамдық пен  
Назад 1 2 Вперед